A Dudu-Taxi új weboldallal jelentkezik

Minden cég életében időnként valami megújul, a Dudu-Taxi működése során most elérkezett egy ilyen pillanat. Egy taxis társaságnál többek között ez jelentheti egy új gépkocsi beszerzését, vagy egy új gépkocsivezető kolléga felvételét. A megújulás nem feltétlenül gyökeres változást jelent, elég egy konkrét részt “felturbózni”.

Mi az újdonság a honlapunkon?

A Dudu-taxi vezetése úgy döntött, hogy az eddigi honlapjának külsejét kicsit átváltoztatja. A taxis weboldalunkon ezen kívül elindul egy híreket szolgáltató oldal is, amolyan blog rovat. Terveink szerint heti rendszerességgel közlünk cikkeket, beszámolókat.

A témákat természetesen elsősorban a taxi és az autózás témaköreiből választjuk. Mivel a cég szakmai vezetője, Dallos Tamás, a KANGAR Autósikola technikai tanácsadója is, igyekszünk autóvezetéssel kapcsolatos tanácsokat is megosztani.

Utasaink számára pedig lehetővé tesszük, hogy megírják véleményüket a Dudu-Taxi szolgáltatásának minőségéről. Az elismeréseknek örülünk, a negatív kritikát pedig megköszönjük. Ez utóbbiak segítenek majd nekünk abban, hogy ott javítsunk, ahol szükséges.